Isporuka

Isporuka tj. slanje poručenih artikala na teritoriji Srbije vršimo brzim kurirskim službama (Postexpress) ili nekom drugom, u dogovoru i po želji kupca… Vreme dostavljanja iznosi od 24h do 48h. – sve porudžbine primljene radnim danom do 16h, šalju se istog dana, – sve porudžbine primljene subotom do 11h, šalju se istog dana – porudžbine primljene subotom posle 11h, šalju se ponedeljkom

Svi proizvodi su upakovani u diskretno pakovanje, bez obeležja šta je unutra. Naše dugogodišnje iskustvo i profesionalizam, vode računa o Vašoj privatnosti i jedini cilj nam je da kupac bude zadovoljan. Na svim paketima je naznačeno, da se dostava vrši lično, što znači, da je kurir u obavezi da paket preda lično poručiocu i ne može ga preuzeti druga osoba. To je takođe garancija, da Vaš paket neće završiti u tuđim rukama. Sve navedeno ima za cilj da eliminiše bilo kakvu sumnju da će Vaša privatnost biti povređena. love4yu.com garantuje za tajnost Vaših podataka i isključuje bilo kakvu zloupotrebu !!!

Roba se isporučuje isključivo na željenu adresu i zato je veoma važno da ona bude tačno navedena. U slučaju da naručilac nije bio u mogućnosti da primi paket u momentu isporuke, kurir ostavlja obaveštenje o prispeću pošiljke i adresu gde se ona može podići. Tada je potrebno poneti obaveštenje i lično otići na naznačenu adresu u roku od 5 dana.

Isporuka na teritoriji grada Subotica, moguća je i lično a za porudžbinu preko 5.000 din je besplatna. U koliko je porudžbina manja od navedenog iznosa, plaća se nadoknada od 200 din. Vreme isporuke je 2 sata.

BESPLATNA ISPORUKA

Kako bi svim našim kupcima, omogućili i određene pogodnosti, kao dokaz naše brige o njima, pripremili smo sledeće: za porudžbine preko 5.000 din, isporuka (slanje) je besplatno a troškove snosi love4yu.com * napomena – kupac samo plaća povrat novca (2,5% od naznačene vrednoti), jer je to princip rada Postexpressa.