O nama

Početkom 2007. godine, realizovana je ideja o potrebi, da se na tržištu pojavi ozbiljna ponuda, širokog asortimana proizvoda, namenjenih za odrasle. Tako je i osnovana firma „New Vision“ doo, sa sedištem u Subotici. Osnovni partner, čiji smo i zastupnici, je Francuska firma “Concorde”, koja je najveća veleprodaja u Francuskoj,  osnovana   pre više od 40 godina. Tako je otprilike sve počelo a onda je bilo potrebno, upoznati želje i potrebe kupaca. Od prvog dana, naš stav je bio, da se kupcima iziđe u susret i ponudi vrhunski kvalitet proizvoda i ljubazna usluga, uz apsolutnu diskreciju. Nesebičnim trudom i zalaganjem, postepeno se širio asortiman i tržište, a broj zadovojnih kupaca se svakim danom povećavao.

Danas slobodno možemo reći, da smo postali jedan od lidera na tržištu Srbije, te da je naš početni cilj u potpunosti realizovan. Saradnja sa inopartnerima je proširena, i uvozimo proizvode od svih najvećih evropskih firmi, bilo da su u pitanju igračke za odrasle, erotski veš, kozmetika i drugo… Takođe sarađujemo i sa firmama iz regiona (Crna Gora, BiH i Republika Srpska).

Veleprodaja sa velikim asortimanom, koji se stalno dopunjuje, stoji na raspolaganju svima, koji bi želeli da otvore erotik šop. Naše dugogodišnje iskustvo i pomoć u pokretanju posla, stoji im na usluzi.

Maloprodaja, sa kompletnim asortimanom naših proizvoda, nalazi se u Subotici, na adresi Vase Stajića 7, u neposredenoj blizini hotela “Galleria”, lokal u prizemlju stambene zgrade. Tu ih očekuje naše ljubazno osoblje, spremno za pomoć i savet, uz garantovanu diskreciju.

Oslobodite svoju strast, pustite maštu da vas vodi i uplovite u svet zadovoljstva. Mi smo tu da vam pomognemo.

Sve informacije i odgovore na vaša pitanja, možete dobiti:
putem telefona 024/551-79,  069/551-797 0
ili nam pišite na adresu office@love4yu.com