Poručivanje

U želji da svim zainteresovanim kupcima, što više olakšamo poručivanje željenih proizvoda, nudimo Vam čak pet mogućnosti a na Vama je da izaberete onu koja Vam najviše odgovara:

1. Poručivanje putem našeg web sajta
U koliko želite poručiti na ovaj način, potrebno ja tačno pratiti uputstva na sajtu i popuniti sva označena polja. Tom prilikom će te otvoriti Vaše korisničko ime i unetu lozinku koju ste sami smislili. Na taj način kod svakog sledećeg poručivanja, više nije potrebno da postupak ponavljate, nego se samo prijavite kao i izvršite porudžbinu prateći uputstva.

 

2. Poručivanje putem e-maila
Ako ne želite popunjavati formular i uraditi kompletnu prijavu, dovoljno je da nam putem e-maila pošaljete šifru i količinu proizvoda koje kupujete. Takođe radi dostave istih, potrebno je da navedete ime i prezime, adresu na koju želite da se proizvodi isporuče i kontakt telefon. Sve to pošaljite na office@love4yu.com a mi će mo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Jednostavno zar ne?

 

3. Poručivanje telefonom
Svi kojima je opcija telefonskog poručivanja jednostavnija i praktičnija, mogu to učiniti svakog radnog dana u vremenu od 12 h – 20 h i subotom od 09 h – 13 h, na telefon broj 024/551-797 za pozive iz inostranstva +381 24 551 797. Tom prilikom će te u razgovoru sa našim ljubaznim osobljem, dogovoriti sve potrebne detalje. Savetujemo ovaj način poručivanja, pre svega zbog razmene svih potrebnih informacija u kratkom roku. One su posebno važne kod poručivanja erotskog veša, zbog izbora veličine.

 

4. Poručivanje putem mobilnog telefona, SMS-a, Viber-a i WhatsApp-a
Savremen i brz način života, kao i stanlne inovacije u tehnološkom smislu, nude kao mogućnost i poručivanje putem mobilnih telefona. Svi ih imamo i koristimo, pa je i poručivanje putem mobilnih postalo standardni deo našeg poslovanja. U koliko ste jedan od onih kojima je ovaj način bliži i lakši, dovoljno je samo da na naš broj telefona 069/551 797 0  pošaljete poruku sa šifrom artikla i količinom, kao i osnovne podatke za isporuku. Telefon je dostupan 24h i po prijemu Vaše poruke, mi će mo u najkraćem mogućem roku odgovoriti na nju.

 

5. NOVO, poručivanje putem On-line Live chat-a
Naš potpuno nov i moderan web sajt, nudi Vam jednu potpuno novu uslugu. To je usluga Live Chat-a odnosno, direktnog kontakta sa nama u realnom vremenu. Tako ste u mogućnosti, da odmah dobijete sve odgovore na Vaša eventualna pitanja ali isto tako da se brzo i lako razmene sve informacije, vezano za željenu porudžbinu. U donjem desnom uglu našeg web sajta, nalazi se prozor za chat, gde se jasno vidi da li smo trenutno On-line. Ova usluga je dostupna u toku radnog vremena, erotic shopa love4yu.com

VAŽNO

    Molimo sve kupce da prilikom dostavljanja ličnih podataka, oni budu tačni. Na taj način olakšavamo isporuku i smanjujemo mogućnost greške a love4yu.com garantuje za privatnost svih podataka i isključuje bilo koji oblik zloupotrebe istih.