36
36-1
36
36-1

MACUN BIG KREM 50 ml

MPC: 2,500.00RSD

Macun Big krema 5u1 – za jaču potenciju i povećanje polnog organa

Na zaliZdravo

- +

Opis

MACUN BIG KREMA je prirodan preparat čiji sastojci dokazano utiču na povećanje polnog organa i potenciju, kao i na vraćanje jutarnje erekcije. Ne ostavlja tragove na odeći.

Macun krema za 30 upotreba pakovanje od 50 ml

Upotreba Macun kreme:

Macun krema za muškarce u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjena je za spoljnu upotrebu, krema ima miris i ukus i može se utrljavati pola sata pre odnosa. Neposredno pre odnosa, kada dođe do erekcije, potrebno je istu isprati vodom. Krema ne ostavlja tragove na intimnom vešu, tkanini…

Macun krema (sastojci) vam mogu pomoći da poboljšate erekciju i povećate polni organ tokom korišćenja kreme.

Doziranje i način primene:

Preporuceni način upotrebe je 2 puta dnevno, ujutro i uveče, istisnuti na ruku 8-12 puta kremaste mase iz bocice i utrljavati 2-3 minuta laganim pokretima. Ako dodje do erekcije tokom utrljavanja napraviti pauzu kako ne bi došlo do ostećenja unutrašnjosti, a potom nastavite. Macun krema je na prirodnoj bazi, ali se preporučuje pauza 3-5 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe. Nakon mesec dana upotrebe može se upotrebljavati 1 dnevno.

Sporedni efekti:

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun kreme. Macun krema je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorusice i zamućenog pogleda.

Čuvanje:

Čuvati na mestu zastićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-35 C.

Čuvati van domašaja dece.

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU!!!