32
32-1
32
32-1

MACUN HOT GEL 10 ml

MPC: 1,500.00RSD

Macun Hot gel za žene – pojačava želju i osećaj i povećava libido

Na zaliZdravo

- +
Šifra artikla: 32 Kategorije: , ,

Opis

MACUN HOT GEL za žene (10 ml – 20 upotreba) – top proizvod koji deluje kod svake osobe ženskog pola!

Ovo je verovatno najbolji sertifikovani proizvod na svetu! Naši proizvodi su biljni – bez placebo efekata ili neželjenog dejstva.

Sertifikate na uvid može tražiti svaki kupac naših proizoda!

Upotreba:

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU – JAKA FORMULA

Macun hot gel za žene – gel za potenciju žena u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu.

Macun hot gel – gel za stimulaciju žena (sastojci) vam može pomoći da poboljsate nadražaj, stimulisete intimnu regiju i pojačate seksualnu moć.

Kontraindikacije:

7 dana pred menstrualni ciklus može doći do blagog peckanja pri upotrebi Macun hot gela zbog njegove Ph vrednosti.
Najjače dejstvo se ispoljava u periodu ovulacije.

Proizvod ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mladje od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje i način primene:

Preporučeno doziranje i vreme upotrebe je po potrebi (5-8 istiskanja), može se čak upotrebljavati i više puta za redom. Macun hot gel – gel za potenciju žena se maže laganim pokretima na intimnu regiju, dobijate topao peckajuci gotovo nepromašivi osećaj tokom korišćenja. Nazivaju ga i Gejša gel jer ubrzava završetke kod žena i više puta mogu za redom. Količinu nanošenja Macun hot gela birate sami. Macun hot gel nema miris, ukus i ne ostavlja tragove na intimnom vešu, tkanini…

Sporedni efekti:

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun hot gela. Macun hot gel – gel za stimulaciju žena je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorusice i zamućenog pogleda.

Čuvanje:

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25 C.
Čuvati van domašaja dece.