Veleprodaja

Ako ste se odlučili da otvorite erotic shop i pokrenete novi biznis, na pravom ste mestu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo. No, prvo da Vam se sa par reči predstavimo.

„New Vision” doo, se bavi uvozom, veleprodajom i maloprodajom erotskog veša, erotskih pomagala i igračaka, kozmetike, stimulansa i još mnogo toga. Drugim rečima, svega što je direktno ili indirektno vezano za erotiku, sex i zadovoljstvo. Zastupnici smo najveće Francuske firme iz ove oblasti, “Concorde”.
Poslujemo u Srbiji i regionu još od početka 2007 godine, kada smo i osnovani. Sarađujemo sa velikim brojem kupaca u Srbiji al i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj. Zahvaljujući svemu ovome, posedujemo veliko iskustvo iz ove oblasti, koje smo spremni nesebično podeliti sa Vama.

Imamo veliki lager, sa preko hiljadu artikala, koji Vam može biti na raspolaganju i pregledan u svakom momentu putem našeg internet sajta. To posao čini bržim, lakšim i efikasnijim, a Vas oslobađa problema lagerovanja proizvoda, i suvišnog ulaganja. Isporuka robe se odvija u najkraćem mogućem roku, što obično iznosi 24 sata. Deo našeg asortimana takođe, možete plasirati i u prodavnicama tipa butika, drogerija, gift shopova, apoteka i slično. I na kraju, ono što je takođe važno za svaki uspešan posao, svakako jesu i cene. One su garantovano konkurentne i omogućuju Vam visok profit.

Znači mogućnosti saradnje su različite i samo od Vas zavisi kako će mo ih realizovati.
Za sva evenutalna pitanja i informacije, stojimo Vam na raspolaganju. Slobodno nas pozovite telefonom na broj 024/551-797, 069/551 797 0, ili pišite na e-mail adresu office@love4yu.com ili new.vision@verat.net
Radno vreme je Ponedeljak – Petak od 12 – 20 h i Subota 09-13 h